Bergen from a different angle – Birkelundstoppen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]I drove a different route yesterday and had to stop to take a shot, its not often I see my city from this angle.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

9 Responses

 1. Melusine says:

  Fin himmel over Birkelundstoppen,
  enkelte ganger kan det lønne seg å ta en ekstra kikk omkring for å finne at dagligdagse syn faktisk er flotte 🙂

  Ha en fin helg!

 2. TorAa says:

  Sett en tripod på biltaket, med selvutsløser…..

  Ha en flott helg

 3. Petunia says:

  Jeg har så mange ganger kommet opp Birkelundsbakken og så har Bergen åpenbart seg der nede og jeg har tenkt at hvorfor &#%&(/%# tok jeg ikke med kamera. Du gjorde det og man blir jo varm om hjertet av slike bilder…
  Bergen er jo en vakker by og på dager som dette når solen titter frem, så vil man vel ikke bytte med noen?

  Kjempekjekt at du vil være med på Himmelsk. Vi begynner å bli ganske så mange nå. Tar en stund å komme rundt på alle bloggene. Jeg forventer ikke at dere skal gjøre det, men jeg føler for å gjøre det siden jeg driver dette og jeg vil jo at alle skal få en hilsen. Kan ikke love at jeg klarer det hver uke, men de fredagene jeg ikke skal annet, da blir det blogghopping!
  Ha en strålende helg!

 4. Line says:

  Det er ein fabelaktig følelse når kameraet er på rett plass til rett tid:o)
  Flott bilde!!
  God helg, Line

 5. Maria G says:

  Mycket fin bild!
  Trevlig helg!

 6. irene says:

  Kanskje ikke det beste utsiktspunktet, men en vakker himmel!

 7. Inge says:

  Så smukt det er.. Hav en dejlig weekend 🙂

 8. FishHawk says:

  I love the pink clouds!

 9. oyvind says:

  Tusen takk for at dere tok turen innom! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.