Bergen from a different angle – Birkelundstoppen|Bergen fra en annen vinkel – Birkelundstoppen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I drove a different route yesterday and had to stop to take a shot, its not often I see my city from this angle.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er ikke ofte jeg kjører over Birkelundstoppen og i går måtte jeg bare stoppe og ta et bilde. 🙂 Det er litt uvant å se Bergen fra denne vinkelen og jeg tenkte det passet fint med Petunias Himmelsk #20.

Jeg skulle ønske det var et lite utskikstårn på parkeringsplassen til Kiwi. Av og til føler jeg at vi ofte glemmer hvor flott utsikt man har i områdene rundt seg. Kanskje jeg skal prøve å stå på taket på bilen neste gang, men er usikker på om jeg kommer meg opp. 🙂

Utrolig mange flotte bilder å se på i dag, både hos Petunia og Skywatch Friday.


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

9 kommentarer til “Bergen from a different angle – Birkelundstoppen|Bergen fra en annen vinkel – Birkelundstoppen”

 1. Melusine avatar
  Melusine

  Fin himmel over Birkelundstoppen,
  enkelte ganger kan det lønne seg å ta en ekstra kikk omkring for å finne at dagligdagse syn faktisk er flotte 🙂

  Ha en fin helg!

 2. TorAa avatar

  Sett en tripod på biltaket, med selvutsløser…..

  Ha en flott helg

 3. Petunia avatar

  Jeg har så mange ganger kommet opp Birkelundsbakken og så har Bergen åpenbart seg der nede og jeg har tenkt at hvorfor &#%&(/%# tok jeg ikke med kamera. Du gjorde det og man blir jo varm om hjertet av slike bilder…
  Bergen er jo en vakker by og på dager som dette når solen titter frem, så vil man vel ikke bytte med noen?

  Kjempekjekt at du vil være med på Himmelsk. Vi begynner å bli ganske så mange nå. Tar en stund å komme rundt på alle bloggene. Jeg forventer ikke at dere skal gjøre det, men jeg føler for å gjøre det siden jeg driver dette og jeg vil jo at alle skal få en hilsen. Kan ikke love at jeg klarer det hver uke, men de fredagene jeg ikke skal annet, da blir det blogghopping!
  Ha en strålende helg!

 4. Line avatar

  Det er ein fabelaktig følelse når kameraet er på rett plass til rett tid:o)
  Flott bilde!!
  God helg, Line

 5. Maria G avatar
  Maria G

  Mycket fin bild!
  Trevlig helg!

 6. irene avatar

  Kanskje ikke det beste utsiktspunktet, men en vakker himmel!

 7. Inge avatar
  Inge

  Så smukt det er.. Hav en dejlig weekend 🙂

 8. FishHawk avatar

  I love the pink clouds!

 9. oyvind avatar

  Tusen takk for at dere tok turen innom! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.