Skywatch Friday – City sunset

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Skywatch Friday

Petunia’s himmelsk[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

7 Responses

 1. Abyhakrilas says:

  Så kjempefint bilde!:) Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei riktig god og fin helg!:)

 2. Inge says:

  Dejligt billede. 🙂

 3. Petunia says:

  Ingen steder er vel finere enn akkurat denne byen i solskinn og solopp-ned gang!! Vakkert og stemningsfullt bilde!!
  Nydelig kattunge også!
  Vi har også en ny pus i hus. En liten bortkommen frøken som har vandret i nabolaget vårt i sommer og som vi til slutt tok inn. Du kan se henne i mitt innlegg frøken Pus:)
  God helg til deg også!!

 4. Petrine says:

  Vakkert bilde frå ein vakker by !

  Ønsker deg og den nye pusen ei riktig god helg:)

 5. Veldig fint bilde…

 6. Even the most rundown city glows like gold at sunset!

  SKY SO HIGH

  Sky so high,
  Sky so blue,
  Tell me why
  I love you.

  © 2011 by Magical Mystical Teacher

  Sunsets here and here

 7. Melusine says:

  Flott solnedgang!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.