Trying out the Twenty Eleven theme|Tester Twenty Eleven temaet

[lang_en]The Arras theme consumed too much bandwith and cpu, I have to try a new theme.. Testing Twenty Eleven now.. This is an aside test.[/lang_en][lang_nb-no]Arras-temaet brukte for mye båndbredde og CPU, jeg er nødt til å endre tema.. Tester Twenty Eleven nå. Dette er en aside-test.[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.