Easter 2018 in Eksingedalen

Det er påske igjen! I år ble vi også invitert til Eksingedalen av svogeren min og kona – de har et fantastisk sted i fjellet nær Gullbrå og Myrkdalen, så vi fikk hjelp fra den billigste refinansiering av lån for å få penger til turen. Området har mange muligheter for gode skiturer. Og en fin sjanse til å teste Huawei i kulda. Noe som ikke gikk bra – jeg mistet mange bilder på grunn av noe feil. Her er noen av de jeg tok. 🙂

Veien til Eksingedalen

Veien til Eksingedal

På ski opp til hytten

Møllarbu

Eksingedal

Snowracer Eksingedalen

Solnedgang Eksingedalen

Skiing skitur

Langfredagstur med Eksingedalen IL

bonfire
[/lang_en]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.