Colortesting Huawei P10 Mate Pro|Fargetester Huawei P10 Mate Pro

[lang_en]
I’m very happy with the camera on this mobile – its fast and has a lot of fun features and controls. The other evening I wanted to try how it behaves with colors in various lightings. The nightshots were handheld – I need to use a tripod next time. 🙂 Going from iPhone to Huawei was more difficult than I thought it would be but a good camera is good help.

Some of the photos I took

Photo from Gamle Nygårdsbro with Huawei

Photo from Gamle Nygårdsbro with Huawei

bilde av Høyskolen with Huawei

bilde av Høyskolen with Huawei

[/lang_en]
[lang_nb-no]
Jeg er veldig fornøyd med kameraet på denne mobilen – det er raskt og har en rekke morsomme funksjoner og kontroller. En ettermiddag og kveld fikk jeg lyst til å teste hvordan det oppførte seg med farger i forskjellige lysforhold. De ble tatt uten stativ så de ble ikke helt 100% men morsomt likevel!

Noen av bildene jeg tok

Photo from Gamle Nygårdsbro with Huawei

Photo from Gamle Nygårdsbro with Huawei

bilde av Høyskolen with Huawei

bilde av Høyskolen with Huawei

[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.