Easter 2018 in Eksingedalen|Påsken 2018 i Eksingedalen

Det er påske igjen! I år ble vi også invitert til Eksingedalen av svogeren min og kona – de har et fantastisk sted i fjellet nær Gullbrå og Myrkdalen, så vi fikk hjelp fra den billigste refinansiering av lån for å få penger til turen. Området har mange muligheter for gode skiturer. Og en fin sjanse til å teste Huawei i kulda. Noe som ikke gikk bra – jeg mistet mange bilder på grunn av noe feil. Her er noen av de jeg tok. 🙂

Veien til Eksingedalen

Veien til Eksingedal

På ski opp til hytten

Møllarbu

Eksingedal

Snowracer Eksingedalen

Solnedgang Eksingedalen

Skiing skitur

Langfredagstur med Eksingedalen IL

bonfire
[/lang_en]
[lang_nb-no]Så var det påske igjen! I år var vi så heldig å bli invitert opp til Eksingedalen i hytten til Monica og Rolf – et helt magisk sted nær Gullbrå. Der er det utallige muligheter til å gå spennende skiturer. Vi har kost oss masse – ungene har gått turer, vært med på påskerenn og frest ned fjellet med snø-racer. På langfredag var Rolf og jeg med Eksingedalen IL sin tur fra Gullbrå opp Kvitanosi.

Bildemareritt med Huawei P10 Mate Pro

Jeg mistet mange av bildene dessverre – av en eller annen grunn oppstår det noe feil i kulde. Bildelagring henger og slår man av og på mobil forsvinner det bilder. Jeg klarte å redde noen av dem ved å stoppe Media manager, slette 0-byte-bilder og tømme cache og data i media manager. Deretter starte mobilen igjen. Da dukket det flere bilder opp i Gallery.

Veien til Eksingedal

På ski opp til hytten

Møllarbu

Eksingedal

Snowracer Eksingedalen

Solnedgang Eksingedalen

Skiing skitur

På tur som Eksingedalen IL arrangerte fra Gullbrå.
Langfredagstur med Eksingedalen IL

bonfire

[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.