Easter 2018 in Eksingedalen|Påsken 2018 i Eksingedalen

Det er påske igjen! I år ble vi også invitert til Eksingedalen av svogeren min og kona – de har et fantastisk sted i fjellet nær Gullbrå og Myrkdalen, så vi fikk hjelp fra den billigste refinansiering av lån for å få penger til turen. Området har mange muligheter for gode skiturer. Og en fin sjanse til å teste Huawei i kulda. Noe som ikke gikk bra – jeg mistet mange bilder på grunn av noe feil. Her er noen av de jeg tok. 🙂

Veien til Eksingedalen

Veien til Eksingedal

På ski opp til hytten

Møllarbu

Eksingedal

Snowracer Eksingedalen

Solnedgang Eksingedalen

Skiing skitur

Langfredagstur med Eksingedalen IL

bonfire
[/lang_en]
[lang_nb-no]Så var det påske igjen! I år var vi så heldig å bli invitert opp til Eksingedalen i hytten til Monica og Rolf – et helt magisk sted nær Gullbrå. Der er det utallige muligheter til å gå spennende skiturer. Vi har kost oss masse – ungene har gått turer, vært med på påskerenn og frest ned fjellet med snø-racer. På langfredag var Rolf og jeg med Eksingedalen IL sin tur fra Gullbrå opp Kvitanosi.

Bildemareritt med Huawei P10 Mate Pro

Jeg mistet mange av bildene dessverre – av en eller annen grunn oppstår det noe feil i kulde. Bildelagring henger og slår man av og på mobil forsvinner det bilder. Jeg klarte å redde noen av dem ved å stoppe Media manager, slette 0-byte-bilder og tømme cache og data i media manager. Deretter starte mobilen igjen. Da dukket det flere bilder opp i Gallery.

Veien til Eksingedal

På ski opp til hytten

Møllarbu

Eksingedal

Snowracer Eksingedalen

Solnedgang Eksingedalen

Skiing skitur

På tur som Eksingedalen IL arrangerte fra Gullbrå.
Langfredagstur med Eksingedalen IL

bonfire

[/lang_nb-no]


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.