Et nytt hjem for bloggen min


Jeg har slitt med selve konseptet på bloggen min en stund nå, og med at jeg har brukt mitt personlige domene til Grønn Colibri. Jeg har prøvd å finne en vei å gå og flytte den bort fra hoyster.no domenet for å la denne forbli personlig, og på norsk – som .no blogger egentlig burde være?

Jeg føler jeg har funnet en gøy vei å gå, derfor kjøpte jeg nylig greencolibri.com. Jeg startet flyttingen i natt men det gikk opp for meg at det var mer arbeid enn jeg så for meg, det ble litt av et styr. Jeg håper du er litt tålmodig med meg.

Jeg har blitt kjent med utrolig mange flotte mennesker, det hadde vært trist å miste dere pga flyttingen, håper dere følger med meg.

Jeg har laget ny konto på Entrecard, en ny site på Google Analytics, laget backup, endret navn og lagt inn igjen backup (panikk modus er på) og flyttet siden fysisk. Det ble litt sent nå så jeg tror jeg hopper til køys og roer ned hjernen min litt.

Til de som har vært så snill å by på reklamesnuttene mine, beklager om jeg lager litt rot nå, jeg betaler selvfølgelig tilbake om du ønsker ok?

God natt! Edit:Jeg glemte å gi deg den nye linken : her er den.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 Responses

 1. Ren B says:

  Hey Oyvind, sorry for my absence in the last few days. I was out of town and it was only now that I could come here.

  Hope the new URL pumps your blog up! I’m glad I haven’t post the tag thing yet, so I can now add your blog to the list. 😛

  Good luck!

 2. Dana says:

  Hi! I think it is better to not use multilanguage! Is very good in english! 😀

  All the best to you!

 3. nicoleb says:

  Aw, due to my messy Internet I almost missed it 😀
  Off I am to check the new stuff out 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.