New home for my Colibri|Et nytt hjem for bloggen min

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

For a while now I’ve struggled a bit with the concept of my blog, and that I use my personal domain for my Green Colibri. I’ve been trying for a long time to find my path and kind of perfect it, and leave my hoysater.no domain for a more personal blog, in Norwegian as the .no should reflect.

I feel that I’ve found a good path for me, thats why I’ve bought greencolibri.com. I started moving my blog to it tonight but I realized what I’ve started with and now I feel it is a bit messy. I hope you will bare with me, and I hope the ones that I’ve been so lucky to get to know lately will follow me to my new site.

I’ve learned to know quite a few great, great people, it would be sad if I lost you on my path. So please follow me?

I’ve created a new account for Entrecard, a new site on Google Analytics, backuped, renamed and restored my databases (panic mode on) and moved the pages physically. It got a bit late so I think I’m going to tuck in and rest my brain a bit.

For the ones who’ve been so kind to bid on my ads I am sorry if I am creating a bit mess, I will pay back ok?

I hope I wont stretch my brain tonight to find out how to solve what to do will all the links out there pointing to a soon to become a norwegian languaged blog. 🙂 Or maybe I should multilanguage that one too…

Oh well, good night! Edit:I forgot to give you a link, here it is.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Jeg har slitt med selve konseptet på bloggen min en stund nå, og med at jeg har brukt mitt personlige domene til Grønn Colibri. Jeg har prøvd å finne en vei å gå og flytte den bort fra hoyster.no domenet for å la denne forbli personlig, og på norsk – som .no blogger egentlig burde være?

Jeg føler jeg har funnet en gøy vei å gå, derfor kjøpte jeg nylig greencolibri.com. Jeg startet flyttingen i natt men det gikk opp for meg at det var mer arbeid enn jeg så for meg, det ble litt av et styr. Jeg håper du er litt tålmodig med meg.

Jeg har blitt kjent med utrolig mange flotte mennesker, det hadde vært trist å miste dere pga flyttingen, håper dere følger med meg.

Jeg har laget ny konto på Entrecard, en ny site på Google Analytics, laget backup, endret navn og lagt inn igjen backup (panikk modus er på) og flyttet siden fysisk. Det ble litt sent nå så jeg tror jeg hopper til køys og roer ned hjernen min litt.

Til de som har vært så snill å by på reklamesnuttene mine, beklager om jeg lager litt rot nå, jeg betaler selvfølgelig tilbake om du ønsker ok?

God natt! Edit:Jeg glemte å gi deg den nye linken : her er den.
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. Ren B sier:

  Hey Oyvind, sorry for my absence in the last few days. I was out of town and it was only now that I could come here.

  Hope the new URL pumps your blog up! I’m glad I haven’t post the tag thing yet, so I can now add your blog to the list. 😛

  Good luck!

 2. Dana sier:

  Hi! I think it is better to not use multilanguage! Is very good in english! 😀

  All the best to you!

 3. nicoleb sier:

  Aw, due to my messy Internet I almost missed it 😀
  Off I am to check the new stuff out 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.