Værfast på jobbenFlu

Noen må ha hørt meg når jeg ønsket meg tonnevis med snø og kaos. Jeg er værfast på jobben, hehe men jeg skulle ønske jeg heller var værfast hjemme. Store lastebiler blokkerer veier og en lastebil med dynamitt har kjørt i grøften. Folk utenfor bygget her stresser med å komme seg opp en liten bakke, morsomt å følge med.

Jeg kunne ha prøvd med bilen min men jeg stoler ikke helt på dekkene, de er på sin siste sesong for å si det slik – har ikke lyst til å ta noen sjanser. Det er nok av folk som gjør det i dag. ( her er noen bilder )

Her er en bil utenfor som ikke kan komme seg opp den lille bakken utenfor kontoret, jeg kunne ha gått ut for å hjelpe men jeg har ikke lyst til å være ansvarlig for at denne bilen kom seg på veien, han burde ikke kjøre når han ikke en gang kommer seg opp denne lille bakken. (beklager den dårlige kvaliteten, jeg måtte rotere videoen før jeg lastet den opp til You Tube)

Jeg digger forresten hvor lett det er å dele videoer på denne måten. Jeg spilte den inn på mobilen min og lastet den opp på You Tube. Deretter limte jeg inn linken i posten her, siden jeg har en embed plugin slapp jeg å lime inn ekkel kode. Stakkars Bell som måtte ringe seg selv når han testet ut telefonen, skulle ønske han kunne se hva vi kan gjøre nå.

Edit : endelig hjemme, det tok noen timer. Det verste føre jeg noen gang har kjørt på. Skulle ønske jeg hadde fjernstyrte dekk hvor jeg kunne få ut pigger ved å trykke på en knapp.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

4 Responses

 1. Nicole says:

  Oh my – I’m glad you made it home safe.
  The snow looks great – but it’s so dangerous!

 2. Angie Hurst says:

  My world will look like yours in a few hours. It’s been snowing all morning and isn’t quitting for a while. So I’m at home and won’t venture out in it, unlike the car in your video! Keep warm… I’m wishing for spring personally!

 3. Curt says:

  I feel your pain! We’ve had the worst winter in many years here in Wisconsin. I can’t wait for spring to come and get rid of all this snow, ice, and sub-freezing temperatures!

  Curt

 4. Sunny says:

  Wisconsin is always child & hard for me to stay as this is the, I imagine how you guys live there , I was there to visit my aunt, it was bad exp for me, snow snow snow all over, sneezing , sneezing all over, but I am now back to my apartment & paying my doctor’s bill – lol 🙂

  Boston Luxury Apartment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.