Svevende over World Cup

21022009812Vi besøkte Myrkdalen i helgen for å stå litt på slalom, det var første gang jeg besøkte stedet. Myrkdalen utenfor Voss er kjent for å være et snøsikkert sted og det kan jeg trygt si meg enig med. Det var kommet utrolig mye snø der. Jeg tror det var minst 2 meter snø der.

Løypene var kjempeartig og 6-seters heisen tok unna så det sang, det ble aldri kø. Vi var litt uheldig med været, dis og snøfall – så sikten var ikke særlig bra, men gøy var det.
myrkdalenMens vi satt i stolheisen fikk vi med oss litt av konkurransen, og på slutten fikk vi med oss finale-løpene. Jeg har prøvd å finne resultatene fra finalen men finner dem ikke noen steder, ikke en gang på hjemmesiden til arrangementet. Jeg tror det var en amerikaner som vant. Vi så også Kari Traa i løypen, det var hun som hadde invitert til cup.

Det var en litt lang kjøretur til Myrkdalen, vi brukte rundt 2 timer. Men jeg synes det var verdt det, løypene var kjempebra. De skal også utvide senteret enda mer med flere heiser, det blir spennende å følge med.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.