Commuting today|Tar bussen i dag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]126022009829

I am taking the buss today and when I do I always drive pass the little ferry “Beffen”. Its a small ferry many commuters use across the port instead of walking around it. Its a fun little ferry, thought I’d share a photo I managed to take today, the bus finally stopped in a super position where I also could capture the Statsraad Lehmkuhl. [/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]126022009829

Jeg tar bussen i dag og kjører alltid forbi Beffen men har aldri klart å ta et greit bilde fra innsiden. I dag var jeg heldig og som bonus fikk jeg med meg Statsraaden. 🙂 Tenkte jeg skulle dele det koselige synet.


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Commuting today|Tar bussen i dag”

 1. Tom avatar
  Tom

  That little guy looks like he’d get crushed by some of the bigger boats on the water.

  1. oyvind avatar

   heh yeah I’ve been thinking the same sometimes when there is lots of traffic in the port. You feel very small when sitting inside watching the large boats pass by. 🙂

 2. marit avatar
  marit

  Koselig bilde.Har tatt Beffen mange ganger også med deg da du var liten:)

 3. Steve, trade show guru avatar

  Hi Øyvind,
  That is a great shot! We have a similar little boat called the “water taxi” in our harbor here in Santa Barbara that one can take instead of walking around. It’s fun for kids.
  Have you been on the Statsraad Lehmkuhl? It looks amazing!
  ~ Steve, the trade show guru

  Steve, trade show guru’s last blog post..Green Trade Show Displays

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.