Hovering above a World Cup|Svevende over World Cup

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]21022009812We visited Myrkdalen this weekend to slalom, a two hour drive from Bergen. It was my first visit so I was very curious about the place.

It is known to be most snow-safe place in our area, if the other alpine centers struggle with little amount of snow Myrkdalen will come to the rescue. There were almost 2 meter snow up there.

myrkdalenThe slopes were incredible fun and the variety were great. We were a bit unlucky with the weather though, lots of fog and snowfall so we didn’t see much up there. It was fun hovering above the World Cup event, we got the chance to watch a few runs and we even got the chance to see the two finals. I think an American won but I can’t find the result lists anywhere. We also saw Kari Traa who arranged it, it was awesome to see that she still knows her stuff.

The drive to Myrkdalen were a bit tough, two hours were a bit much but our little one sang most of the trip and had a nice time. She is incredible.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]21022009812Vi besøkte Myrkdalen i helgen for å stå litt på slalom, det var første gang jeg besøkte stedet. Myrkdalen utenfor Voss er kjent for å være et snøsikkert sted og det kan jeg trygt si meg enig med. Det var kommet utrolig mye snø der. Jeg tror det var minst 2 meter snø der.

Løypene var kjempeartig og 6-seters heisen tok unna så det sang, det ble aldri kø. Vi var litt uheldig med været, dis og snøfall – så sikten var ikke særlig bra, men gøy var det.
myrkdalenMens vi satt i stolheisen fikk vi med oss litt av konkurransen, og på slutten fikk vi med oss finale-løpene. Jeg har prøvd å finne resultatene fra finalen men finner dem ikke noen steder, ikke en gang på hjemmesiden til arrangementet. Jeg tror det var en amerikaner som vant. Vi så også Kari Traa i løypen, det var hun som hadde invitert til cup.

Det var en litt lang kjøretur til Myrkdalen, vi brukte rundt 2 timer. Men jeg synes det var verdt det, løypene var kjempebra. De skal også utvide senteret enda mer med flere heiser, det blir spennende å følge med.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.