Synnøve Svada og Canal Digital ødela vår Grand Prix

Spread the love -

Ikke en gang Synnøve Svabø vet hva hun sa i går i følge en artikkel i Dagbladet. Jeg kan fortelle deg det Synnøve, du bare preiket drit. Fjortis-drit med vulgære kommentarer, du passer bedre til å kommentere barnehagetoget i 17. mai-toget. Makan til bleiehumor skal man lete lenge etter.

Og hvorfor skulle du absolutt ringe til alle mulige folk midt i avstemmingen? Helt sikkert ikke ditt valg men du ødela ivertfall sendingen for min del. Ta deg et matte-kurs og lær deg litt folkeskikk, men det blir vel vanskelig begge to for deg.

Og Canal Digital, dere ødela lyden i sendingen, på det værste hakket lyden hvert 20 sekund – takk skal dere ha! Greit nok at HD-kanalene hakker hvert 15 sekund men kunne dere ikke ha prøvd å levere kvalitet for en gangs skyld?

Nå håper jeg at jeg kan få BKK Altiboks til neste Grand Prix – og jeg håper Synnøve Svabø aldri mer får samme jobb.

Jaja, gratulerer Alexander!


Spread the love -

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

6 thoughts on “Synnøve Svada og Canal Digital ødela vår Grand Prix

 • 17 May 2009 at 17:52
  Permalink

  Enig med deg! Hun var dritdårlig… Jeg har nå alltid ment at hun ikke bør få gå ut alene uten støttekontakt og nå vet jeg at de bør ha forsinkelse på lyden når hun snakker også slik at det er mulig å stoppe svadaet hennes.
  Det var direkte pinlig og dette var samtale emnet under 17. mai feiringen også.. “så du på MGP i går og hørte du hun kommentatoren?” Etterpå ble melodien diskutert!

  Petunia’s last blog post..Pondus’s fairytale!

  Reply
  • 17 May 2009 at 19:25
   Permalink

   *ler* den var god, støttekontakt ja.. hmm

   Jeg synes det er synd at det skal bli hovedtema, musikken først. Men sånn går det når de ansetter rompehumorkonsulenter. Det er jo så inn på NRK for tiden.

   Reply
 • 17 May 2009 at 19:20
  Permalink

  Det med hakking i sendingen. Hvis du har kabeltv med dekoder, prøv å ta bort det galvaniske skillet hvis du har et. Det kan være problemet.

  Reply
  • 17 May 2009 at 19:23
   Permalink

   Det var lurt takk for tips! Skulle ønske Canal Digital kunne komme med slike tips, det eneste de ber meg om er å resette og restarte dekoderen min..

   Reply
 • 17 May 2009 at 21:10
  Permalink

  jeg blir forbauset over hvor mye dere gidder å bry dere.At hun ødela hele grand prix er vel i overkant å overdrive?jeg også synest hun dret seg ut på slutten men at dere ikke kan ha litt takhøyde og være så nådeløse i kritikken sier mer om dere enn Synnøve svabø.Dere kan ikke ha hørt mye i livet når dere overreagerer sånn.

  Reply
  • 17 May 2009 at 23:17
   Permalink

   Siden man bør ha litt takhøyde med Synnøve, kan ikke dere ha litt takhøyde for oss som klager litt da? 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.