Celebrating May 17th|En deilig 17. Mai i Bergen – 2 feiringer på 1 dag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]170520091244

We celebrated May 17th today, our Constitution Day. Lovely weather, hot dogs, ice and children waving our flag. It has been a great day. People were celebrating the victory in Eurovision Contest as well, its incredible fun for us that we won. After visiting the city centre we went to my parents to eat Sour Cream Porridge with cured meat, that was delicious, my mother is an expert.

Here are more pictures of the day, as usual my cell phone didn’t behave much..


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]170520091244

I dag dro vi tidlig til byen for å se på togene, været var bare helt utrolig nydelig – varmt og godt. Det var kjekt å se på alle menneskene, vi koste oss med hot-dog, is og brus. Tenk at vi skulle få feire 17. Mai sammen med seier i Grand Prix, morsomt! Jeg leste i VG at folk sang og spilte Fairytail, skulle ønske de gjorde det i Bergen også, det hørtes gøy ut. Alexander fortjener å bli gjort ære på. Jeg var litt krass mot Synnøve i min forrige post, ser at hun har svart en del på meldinger om dette i media i dag, jeg regner med at det roer seg litt når det har seget litt inn, hun kan jo egentlig ikke noe for det, det er slik hun er og det visste jo NRK når de ansatte henne.

Etterpå dro vi hjem til mamma og pappa for å spise rømmegrøt, mamma er ekspert på den – farlig godt! 🙂

Her er litt flere bilder fra byturen, dessverre så var mobilen min på bærtur som vanlig…


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. marit sier:

    Flotte bilder.Kjekt å se for meg som ikke fikk se prosesjonen i år i sentrum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.