Not always the best who wins|Ikke alltid de beste som vinner

[lang_en]Its the Eurovision Song contest final today and in Norway we think we have a good chance winning. Well – we hope Rybak will win, not ‘we’ since we’re not participating. Ehm ok..

I never learn, each year I end up saying I won’t watch it again, because I think its so unfair that the countries are voting for their neighbours just to be nice, they’re not voting for the best song. Thats the way it has been for several years. But will it be the same this year as well?

I think Greece wins, Norway 2nd and Sweden comes 3rd. Anyone thinking different? :)[/lang_en][lang_nb-no]Det er Grand Prix finale om en halv time og jeg tror vi har en god sjanse til å vinne. Vel.. ikke ‘vi’ siden det er Rybak som opptrer og ikke vi, men eh ja..

Jeg lærer aldri, hvert år sier jeg til slutt at jeg aldri mer vil se på Grand Prix fordi jeg synes det er urettferdig når land stemmer på naboene sine bare for å være greie og ikke på den beste sangen. Slik har det vel vært i mange mange år men vil det bli slik i år også? Det blir litt spennende å se..

Jeg tror Hellas vinner, Norge på andre og Sverige på tredje. Noen andre forslag? 🙂

DB kan man stemme nå. Jeg krysser fingrene for Rybak. [/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. kari sier:

    Jeg tror Norge på første, Tyrkia på andre og Sverige på tredje.
    Heia Norge:D

    kari’s last blog post..ER VI BEST I HELE EUROPA MON TRO?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.