Morsomt utdrikningslag

ba3

Jeg har egentlig ikke sansen for utdrikningslag som blir utdritningslag, men denne saken synes jeg var litt morsom. BA skrev i går både på nettet og i papirutgaven sin om den uheldige paraglideren som havnet i trærene. Det BA ikke visst var at dette var en spøk i et utdrikningslag, kameratene hang ham opp der og fikk ham til å late som om det var en ulykke. Forloveden fikk seg et sjokk da hun så dette i avisen.

Egentlig synes jeg de har hatt litt flaks, tenk om det ble satt i gang full utrykning, eller ville brannvesenet eller politiet ha gått på spøken? De hadde sikkert ikke tatt så lett på det. Jaja, dette må være det morsomste jeg har lest på flere uker.

Lenke til DB.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 Responses

 1. Andreas says:

  Vi snakket med brannvesenet og lurte på om de ville være med på spøken.. De hadde ikke tid, men synes det var gøy.

 2. oyvind says:

  Jeg synes det var en av årets bedre. 🙂

 3. Nicole says:

  Sweet goodness – but at least the boys had fun 😉
  .-= Nicole´s last blog ..The Day After the End of the War =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.