Silly show from IFPI|Sjefstabbe av IFPI

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]IFPI Norway is a bunch of movie and record-companies (mostly owned by foreigners) who demands that Telenor (one of Norways largest ISPs) close the access to The Pirate Bay. Telenor denies to do this but IFPI is now drawing them to court.

I have problems seeing the logic here. Firstly, why the mixup, ISPs can’t begin to close access to certain sites – isn’t that what their doing in China, Iran etc? Why can’t they close The Pirate Bay via court? Oh they have problems doing that? Why? Because The Pirate Bay don’t break the law? Well why can IFPI demand censor then?

Their demand is like.. What if I called my power company and said that I only wanted power from certain areas because the others aren’t environmental friendly? What do you think they would say?

What am I missing here? I don’t get it.

Once they take TPB, will they censor mininova, bittorrent and the other million tracker sites?[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]21 film- og plateselskaper samt noen interesseorganisasjoner og fagforeninger trekker nå Telenor for retten for å tvinge dem til å stenge tilgang til The Pirate Bay. Nå har tålmodigheten gått slutt sier Cato Strøm i TONO.

Jeg har problemer med å forstå logikken her, hvorfor blander de inn Telenor i dette? Det blir som å kreve strøm kun fra enkelte områder fra vår strømleverandør! Skal jeg kunne si til min strømleverandør at jeg kun vil ha strøm fra Samnanger og Modalen fordi de andre har for høy forurensningssignatur?

Om The Pirate Bay er en ulovlig nett-tjeneste hvorfor kan ikke riktig rettinstans få nettstedet stengt da? Klarer de ikke det? Hvorfor ikke det? Å det er ikke ulovlig? Nei.. men hvorfor skal IFPI da kunne kreve at Telenor stenger for trafikk til og fra The Pirate Bay da?

Her må noen legge hodet litt i bløt før IFP driter seg fullstendig ut, dere må få tatt The Pirate Bay da! Ikke begynn å blande inn uskylde parter som ISPene – jeg ser dere klager på at musikksalget daler i Norge, det er ikke rart slik som dere oppfører dere. Dere ødelegger bare for artistene!

Lenker :

ITavisen
VG
Dagbladet
Riks24
NRK
TU


[/lang_nb-no]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. hmmm sier:

  Skummelt om isp-leverandørene stadig skal måtte sensurere og stenge av mer og mer for brukerne. Btw.. eier ikke staten fortsatt en stor del av aksjene i Telenor?

  • oyvind sier:

   Jo de har vel mist 34% tror jeg. Om jeg ikke tar helt feil.

   Ja tenk alle stedene de må sensurere da, mininova, bittorrent, frp.no etc etc. 😀 Det kan jo nesten bli litt morsomt..

 2. Doc sier:

  Er litt i seneste laget for de å ikke dite seg ut. De står med guffa langt oppover leggen og hele verden ser for noen grådige sniker de er som setter egen profitt over friheten vår.

  Som de sier over dammen, go die already.

  Doc

 3. Øystein sier:

  Og så bør de blokkere tilgangen til google og facebook. Kom igjen. Og så YouTube. Da begynner vi å snakke.
  .-= Øystein´s last blog ..Det gjør vi =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.