En rørende historie

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]Det er mulig dere alle har lest den allerede men i tilfelle ikke så.. Det er en historie om en liten jente på 10 år som har kreft og ikke har så lenge igjen. Hun har så lyst til å se ‘Up’ av Pixar før hun dør, ‘jeg er klar til å dø men jeg vil se filmen først’ sa hun. Hun var så syk at hun ikke kunne bli flyttet på, så hun kunne ikke se den på kino, og den var ikke kommet på DVD ennå. Venner av henne ringte desperat til Pixar for å spørre om de kunne hjelpe henne med et siste ønske – og det kunne de! En ansatt i Pixar fløy til 10-åringen med en DVD og lot henne få se filmen. 7 timer etterpå så døde Colby.

Link til historien : ocregister

Kudos til Pixar..

Her er en annen historie om hvor herlig Pixar er : Metafilter

Gi Kudos til denne saken!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.