Threw beer on Morrissey|Tryggest i Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Some idiot threw a beer on Morrissey in Oslo yesterday, what is it with people? He stopped the concert and asked if someone could point the idiot out and give him a round. The band stepped offstage and waited. Suddenly a man was pushed towards the scene and then the band came out again and continued the concert. If I were Morrissey I would have left.

Its not the first time people in Oslo do this, I can understand why artists prefer to come to Bergen instead. Heres the reactions of the Morrissey-forum : link.

The beerthrower :
[fusion_youtube/]Mq6ajEwjLq4

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er ganske tragisk å lese at noen kastet øl på Morrissey i Oslo i går, er det mulig å være så tett? Det har aldri skjedd i Bergen, kanskje det er derfor de store artistene foretrekker vestlandet? 🙂

Morrissey er ikke første kjendis som det kastes øl på i Oslo, Carola i 1999, miksebordet til Hellbillies ble dynket i øl i 2008, Datarock konserten i 2007, Iron Maiden konserten i 2007 etc. Rockefeller og Sentrum Scene er vel verstingene.

Det eneste av ølkasting på konserter i Bergen er vel Jokke-konserten, men der tror jeg det er obligatorisk, spesielt under To fulle menn.

Slik reagerer Morrisey-forumet : link

Hvordan andre beskriver Oslo : link

Video :
[fusion_youtube/]Mq6ajEwjLq4
Lenker :
VG
DB[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. S-man sier:

  Du har faen så rett.. Oslo folka er noen idioter. Hvem drar på konsert for å ødelegge moroa for seg selv og over 1000 andre?

  Håper dusten fikk seg juling etterpå!

 2. Pål sier:

  Enig at det er tragisk og lese om artister som blir kastet øl på av hjernedøde idioter, men at dette bare skjer i oslo er bullshit. Nesten like Tragisk å prøve og reklamere for at Bergen er et bedre sted å holde konsert i en Oslo. Dere er kjent for å være blærete og det viser dette innlegget med glans.

 3. Terje sier:

  Tja.. Har vel vært på fleire konsertar i Bergen der ølglasa har flydd vegg i mellom… Hugsar godt ein konsert på NHH med Ash. Det var ille og eit under at dei ikkje gjekk av scena, hadde eg gjort. Vidare stod det x – antall plakatar som gjorde ein oppmerkson på at ølkasting ikkje er spesielt stilig. Faktisk direkte ustilig!

 4. Ufattelig at de kan gjøre noe slikt mot min gamle helt dyrevennlige Morrissey!
  De burde skamme seg. Jeg gikk dessverre glipp av den konserten, men nå vil han sikkert aldri mer komme til Norge, for han er ganske så langsint..
  .-= Festus og Lillepus´s last blog ..Futuristisk koffert =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.