Obama is a murderer|Obama er en morder

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Where will this world end? The group People for the ethical treatment of animals (PETA) reacts on Obamas actions during an interview where he murders a fly, and from the video it looks like he enjoyed it too! Is this the way he have chosen?

Here is more stuff that I bet PETA react on, the gymnast who were put to sleep because she broke a leg :

[fusion_youtube/]NMsLg4jqlJw

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Obama viste sitt sanne jeg i et intervju her om dagen, heldigvis er PETA (People for the ethical treatment of animals) våken og reagerer kraftig på hans handlinger. Hvor skal dette ende? I videoen fra intervjuet kan man se at han godtet seg da han myrdet fluen, og stolt bad ham kamerateamet filme offeret. Noe så forferdelig!

Her er noe PETA burde se litt på også, en gymnast som ble avlivet fordi hun brakk benet :

[fusion_youtube/]NMsLg4jqlJw

Lenker til våkne artikler :
DB
E24
NRK
TV2
Obama mot fluen[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

6 Responses

 1. ToBaaad sier:

  Fluedrap? Du tuller nå, ikke sant? Det er krig, hungersnød, undertrykking og “ordentlig” dyreplageri, og du/dere bryr dere om at han klaska ned ei flue?

  PS: I snitt får et menneske i seg 11 edderkopper når dem sover i løpet av et år, der har du/dere noe å tenke på.
  .-= ToBaaad´s last blog ..Tobaaad1 =-.

 2. Daniel sier:

  haha håper det var ironisk ment 😀

 3. oyvind sier:

  Ja jeg satte kategori ‘humor’ på denne, jeg trodde det først var en spøk av PETA men… alt hva folk klarer å bry seg om.

  Tenk på alle bilistene, de blir jo massemordere. 🙂

 4. Ren sier:

  It’s actually a humor show. You can see that they even say they “didnt even have enough time to breed her”.

 5. Funny Obama Pictures sier:

  Getting here a little late, I completely missed the whole fly fiasco since I was in Europe and didn’t hear mention of it. Very American of PETA.
  .-= Funny Obama Pictures´s last blog ..Obama’s Ghetto Boom Box =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.