Et lite besøk i Oslo

180820091584Jeg er av og til i Oslo i forbindelse med jobben og som oftest får jeg ikke tid til annet enn å jobbe. Denne gangen fikk jeg endelig litt tid til overs så jeg kunne være litt turist. Men været var helt sinnsykt, det regnet jo mer enn i Bergen så jeg lurte litt på hva jeg skulle finne på. Heldigvis kom jeg på at en tidligere skolekamerat fra Rena hadde sagt en gang til meg at de treffes hver mandag for en kopp kaffe, så jeg ringte ham og møtte gjengen. Det var utrolig artig, noen kjente og noen ukjente ansikter. Vi satt lenge og pratet mens regnet høljet ned. Hjelpe meg så mye det regner i Oslo. haha

170820091583Jeg elsker animasjonsfilmer og fikk meg en hyggelig overraskelse senere på kvelden da jeg zappet litt rundt på kanalene. Der fant jeg en slags animasjonsfilm-kanal (?). Jeg snurret TV’en rundt og la meg ned på sengen, der så jeg tre filmer i strekk! Wall-E som er min favoritt, Bolt og Ratatouille. De to siste hadde jeg ikke sett før, de var kjempefine. Jeg tror dette er favoritthotellet mitt, rommene er utrolig fine og løsningen med TV’en er jo super. Det ble en sen kveld etter tre filmer men jeg var fit for fight dagen etter. Jeg sover som en stein i de sengene der. Kudos til hotell-eieren! 🙂

På vei hjem tok jeg frem mobilen min som vanlig og tok litt bilder. Jeg håpet på å kunne ta et bilde av drømmeveien min ovenifra men vi fløy litt for langt sør.

Her er noen av dem jeg tok :

180820091591

A er drømmeveien jeg har postet om før og vannet kjenner du sikkert igjen her (google maps) :

dreamroad

180820091592

180820091588

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 Responses

 1. Nicole says:

  Can’t believe you took the flight shots with your phone 🙂
  They are awesome!
  And that Hotel room looks cozy.
  Love those movies too.
  Especially Ratatouille :D!
  .-= Nicole´s last blog ..Weight loss update =-.

 2. Hege says:

  Så kjekt du hadde det i Oslo da!
  Fine bilder!
  .-= http://festusoglillepus.blogspot.com/ last blog ..Varm vind og store bølger på fjorden! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.