Favorittbildet mitt denne helgen

Det har vært en hektisk helg, sykdom og idrettsskole for liten og stor – men alt i alt en herlig helg. Fredag dro samboeren og de eldste barna på overnattingstur her i området, det ble en suksess med overnatting i lavvo. I dag dro eldstemann og jeg på sykkeltur med idrettsskolen til Indianerdalen på Munkebotn, der var det rigget til orientering og pølsegrilling, en herlig dag.

Her er favorittbilde fra helgen, fra da de kom hjem fra overnatting:


Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 Responses

  1. FishHawk says:

    It sounds like a good kind of hectic. That is, except for your daughter not feeling well, of course.

  2. John says:

    Perfect 🙂 The scenery reminds me of the River Wye in Wales. I’ve only been canoeing once, but it was quite an adventure!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.