VG writing about Bergen|VG om Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]One of our largests newspapers wrote two articles about Bergen today, it had lots of nice shots if you’re interested.

I’ve always concidered VG as an Oslo-paper so its fun to suddenly see two articles on one day.

Heres the link, in Norwegian only though but easy to find the photos.

Regn med Bergen
Bergens 7 beste turtips

Its always fun to read how other people experience “our” city, like Kipperfrog who took an enormous amount of nice shots.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]VG i dag har skrevet to fine artikler i dag om Bergen og hva byen har å tilby, mange fine bilder der.

Har man planer om å besøke Bergen så passer artiklene bra som lesestoff før turen, det er morsomt å lese hvordan andre opplever byen. Slik som Kipperfrog som nylig var innom vestlandet, de tok ufattelig mange fine bilder. 🙂

Her er artiklene:

Regn med Bergen
Bergens 7 beste turtips

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Espen sier:

    Eg e bergenser og eg syns bergen suger, regn og fullt av overpatriotiske idioter. Nei faen eg må komme meg ut av dette landet. Ånei en bergenser som ikje e patriotisk? Jo vi fins faktisk vi og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.