VG writing about Bergen|VG om Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]One of our largests newspapers wrote two articles about Bergen today, it had lots of nice shots if you’re interested.

I’ve always concidered VG as an Oslo-paper so its fun to suddenly see two articles on one day.

Heres the link, in Norwegian only though but easy to find the photos.

Regn med Bergen
Bergens 7 beste turtips

Its always fun to read how other people experience “our” city, like Kipperfrog who took an enormous amount of nice shots.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]VG i dag har skrevet to fine artikler i dag om Bergen og hva byen har å tilby, mange fine bilder der.

Har man planer om å besøke Bergen så passer artiklene bra som lesestoff før turen, det er morsomt å lese hvordan andre opplever byen. Slik som Kipperfrog som nylig var innom vestlandet, de tok ufattelig mange fine bilder. 🙂

Her er artiklene:

Regn med Bergen
Bergens 7 beste turtips

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “VG writing about Bergen|VG om Bergen”

  1. Espen avatar
    Espen

    Eg e bergenser og eg syns bergen suger, regn og fullt av overpatriotiske idioter. Nei faen eg må komme meg ut av dette landet. Ånei en bergenser som ikje e patriotisk? Jo vi fins faktisk vi og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.