Datteren vår ble 3 i går

I går ble datteren vår 3 år! Det er helt utrolig som tiden flyr, det er ikke lenge siden hun bare lå på fanget vårt og gliste. Nå er det litt mer futt i henne for å si det slik. 🙂 Jeg tror hun hadde en fin gebursdag, vi startet morgenen med å vekke henne med muffin med lys på og gaver. Det var en herlig start på dagen, vi tok det med ro og lot henne få bruke litt tid på de nye tingene sine mens hun spiste frokost. Hun er så glad i sauer så vi hadde kjøpt Timmy matboks og figurene fra serien, har du sett Timmy Tid? Det er en ganske herlig serie. Den og Sauen Shaun er pop for tiden.

I barnehagen fikk hun sette opp flagget utenfor og senere fikk hun krone mens de koste seg med sjokoladekake som mammaen hadde bakt. De har mange andre gøye ritualer der og var flinke til å markere dagen hennes. Hun fikk også en bok med tegninger av alle barna, det blir et fint minne å ha. Senere på dagen fikk hun ny seng, “nå er jeg stor jente” sa hun og befarte den med stor glede. Jeg var spent om det ble mye tull på kvelden når hun skulle legge seg men hun var helt skutt – det hadde vært en dag med mange inntrykk.

Til helgen blir det familiebesøk – det gleder jeg meg til. Her er litt Timmy Tid. 🙂

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 Responses

 1. FishHawk says:

  Wow, I wish you were my dad! By the way, she’s in kindergarten already?

  • oyvind says:

   😀 Thanks FishHawk. Yeah since both of us work we had to, quite early. She was a bit over a year when she started. I have mixed feelings for that, a part of me feel that it is too early but when I saw how she blossomed I had no regrets. Communicating with other kids, walking tours, field trips etc. (Even now when I write this I try to convince myself that it was a good thing) 🙂

   Though “had to do it” is a matter of discussion, we could cope with one job but it would be though.

 2. marit says:

  Koselig å lese om Emmas bursdag. Gleder oss til å feire henne på Søndag<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.