Prince is coming to Bergen!|Prince kommer til Bergen!

[lang_en]I’m so excited, Prince is coming to my hometown Bergen this year! October 18 and the funny part is that its only a few kilometers away. I hope I get the chance to go, its been so long since I last went to his concert. That was in 1988, the LoveSexy tour.

I was only 17 then, I remember a few buddies and I took the train to Oslo and Valle Hovin – it was an awesome concert. I especially remember when he entered the stage in a Corvette, and when he played Purple Rain the purple light colored the rain above us and made a great athmosphere.

I also remember that I fell in love with Sheila E., the drummer. 🙂

The return home was a nightmare though, we missed the train back and we didn’t have money to spend the night at a hotel. We tried to sleep at the train station but we were kicked out so we found a spot outside to sit through the night. Lets just say it wasn’t a nice experience.

Its kind of fun that he choose Bergen before Oslo. 🙂 Finally.[/lang_en][lang_nb-no]Tenk at Prince kommer til Bergen 18. oktober! Og til Vestlandshallen, det er jo bare noen få kilometer unna – utrolig gøy, håper jeg får sjansen til å få den med meg. Sist jeg var på Prince konsert var i 1988 på Valle Hovin med noen kamerater – LoveSexy! Det var en stor opplevelse, vi tok toget til Oslo fra Bergen og møtte opp i god tid. Jeg husker vi fikk plass langt fremme men når konserten begynte så havnet vi heldigvis litt lenger bak – den gang var den en del som besvimte og måtte bli båret ut. Konserten åpnet med at Prince kom inn på scenen på en Corvette – en stor konsert var i gang. Og på slutten når han spilte Purple Rain lyste lille lyskastere utover publikum, siden det musk-regnet var alt rundt oss lilla.

Reisen tilbake var et mareritt, vi rakk ikke toget tilbake så vi la oss til å sove på Oslo S., men der ble vi raskt kastet ut så da fikk vi oppleve hvordan det er å være husløs i Oslo. Det var ikke noe særlig for en liten gjeng med 17-åringer. Men vi overlevde og kom oss hjem.

Husker det var stort da vi fikk tak i The Black Album – det var tider det!

VG skriver litt om konserten her. Billettene til Prince i Vestlandshallen legges ut for salg onsdag 29. september.

[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. Archie sier:

    Syns han kan ta seg en tur til Oslo igjen jeg (har aldri sett han live før, da jeg er såpass ung at jeg ikke hadde kjennskap til han sist gang). Veldig mange av mine favorittartister som har holdt konserter i Bergen, Stavanger, Notodden og andre steder langt herfra i det siste, og nøyer seg med det. Faktisk så føler jeg at de fleste interessante konserter har vært langt unna Oslo i det siste, stikk i strid med hvordan man skulle tro det var. Velvel, heldigvis kommer TOP til Oslo i november, men jeg syns Prince også kan ta seg en tur snart.

  2. Per-A. sier:

    Skal på Prince konserten. Dette blir kanon. Har du noen tips om hvordan man kommer seg greit frem og tilbake mellom Bergen sentrum og Vestlandshallen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.