Prince kommer til Bergen!

Tenk at Prince kommer til Bergen 18. oktober! Og til Vestlandshallen, det er jo bare noen få kilometer unna – utrolig gøy, håper jeg får sjansen til å få den med meg. Sist jeg var på Prince konsert var i 1988 på Valle Hovin med noen kamerater – LoveSexy! Det var en stor opplevelse, vi tok toget til Oslo fra Bergen og møtte opp i god tid. Jeg husker vi fikk plass langt fremme men når konserten begynte så havnet vi heldigvis litt lenger bak – den gang var den en del som besvimte og måtte bli båret ut. Konserten åpnet med at Prince kom inn på scenen på en Corvette – en stor konsert var i gang. Og på slutten når han spilte Purple Rain lyste lille lyskastere utover publikum, siden det musk-regnet var alt rundt oss lilla.

Reisen tilbake var et mareritt, vi rakk ikke toget tilbake så vi la oss til å sove på Oslo S., men der ble vi raskt kastet ut så da fikk vi oppleve hvordan det er å være husløs i Oslo. Det var ikke noe særlig for en liten gjeng med 17-åringer. Men vi overlevde og kom oss hjem.

Husker det var stort da vi fikk tak i The Black Album – det var tider det!

VG skriver litt om konserten her. Billettene til Prince i Vestlandshallen legges ut for salg onsdag 29. september.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 Responses

 1. Archie says:

  Syns han kan ta seg en tur til Oslo igjen jeg (har aldri sett han live før, da jeg er såpass ung at jeg ikke hadde kjennskap til han sist gang). Veldig mange av mine favorittartister som har holdt konserter i Bergen, Stavanger, Notodden og andre steder langt herfra i det siste, og nøyer seg med det. Faktisk så føler jeg at de fleste interessante konserter har vært langt unna Oslo i det siste, stikk i strid med hvordan man skulle tro det var. Velvel, heldigvis kommer TOP til Oslo i november, men jeg syns Prince også kan ta seg en tur snart.

 2. Per-A. says:

  Skal på Prince konserten. Dette blir kanon. Har du noen tips om hvordan man kommer seg greit frem og tilbake mellom Bergen sentrum og Vestlandshallen?

  • oyvind says:

   Buss nr 16 fra festplassen, der er det flere som du kan ta, til terminalen i Åsane. Derfra er det 10 minutter å gå. Langs sentrene så er du der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.