En fredelig Jul

(Del din julepost nedenfor) Nok en gang fikk vi en hvit Jul, det er siste biten i mitt favoritt jule-puslespill. Det er herlig å våkne opp, gå ned i stuen og bli møtt av denne utsikten, den er beroligende, det ser så fredfult ut der ute. Når jeg går utenfor for å hente mere ved tar jeg meg noen minutter for å nyte stillheten, bare vingeslag fra småfugler kan høres, fugler som fyker rundt og samler mat. Det er nesten unaturlig vakkert.

Senere samlet familien seg til pinnekjøtt, både røykt og saltet, et himmelsk måltid i godt selskap. Etter god mat, drikke og dessert kom nissen på besøk med gaver til barna – en herlig tradisjonstro julaften. 🙂 Etter litt begynte vi å åpne pakker mens vi koste oss med brus, kaffe, kaker og kjeks utover kvelden. Barna lekte med leker, spilte litt spill og koste seg. Rundt halv tolk tok vi turen hjemover, minstemann hadde sovnet for en stund siden, hun har hatt en lang dag med mange inntrykk.

I dag 2. Juledag koste vi oss i snøen for å bevege kroppene våre litt, det ble mye god mat på 1. Juledag også, og så skulle vi til foreldre mine senere for å spise enda mere. Vi akte i Monsaren, Monsemarken på Tertnes – en viktig flekk av natur vi kjemper for å beholde. Det var koselig å se folk stå på skjøyter på Tertnestjønn, noen hadde gjort en god jobb og måket baner til dem.

Utsikten fra Løvåsbakken i dag, jeg blir aldri lei denne utsikten. Nok et kjempekoselig familiebesøk og masse god mat.

Jeg håper du og dine også har hatt en fin Jul! Om du har skrevet en bloggpost om opplevelsene dine og har lyst til å dele den må du gjerne legge til under her:


Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 Responses

  1. FishHawk says:

    Snow can look so beautiful when it is falling on someone else. Of course, when I was young buck, I felt differently.

  2. marit says:

    Veldig fine bilder.Flott at dere nyter det fine vinterværet og snøen.Koselig å ha der på besøk.Jeg synes det er kjekt å ha hele familien samlet rundt meg klem:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.