A walk to Geitanuken again|En tur på Geitanuken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I needed a walk after all the good food these days, I decided to walk up Geitanuken again, my favorite spot where I can sit and watch the world go by. The cold air made the view even better. Heres some photos I took.

Ice fog over Bergen:

Experimenting with Hipstamatic:

My favorite shelf

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg var nødt til å bevege meg litt etter all den gode maten de siste dagene, masse god julemat hos svoger på julaften, julelunch hos svigermor og masse god mat hos mamma og pappa. 🙂 Sånt blir det mage av og nå har jeg 12 bukser som ikke passer. Geitanuken er en av mine favoritter så jeg tok turen opp dit, det var litt langt å gå hjemmefra, jeg var svett før jeg begynte stigningen. 🙂 Men det var en fin tur, jeg trengte det. Om du skal ha hunden med er det lurt å lese dette først. Her er noen bilder jeg tok på veien.

Dis over Bergen by, eller er det lokket av forurensning?

Litt eksperimentering med Hipstamatic 🙂

Denne hyllen liker jeg veldig godt


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

  1. Looks like an amazing place to walk. I would have such fun walking up Geitanuken.

  2. FishHawk sier:

    Wonderful! I have no idea what a Hipstamatic is, but it sure leaves a cool effect. I especially liked the look of the second one.

    • oyvind sier:

      Hi again FishHawk! Hipstamatic is an app on my phone, which emulates the good old plastic camera, one can change film, lenses and such to achieve different effects.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.