A quiet and peaceful Christmas|En fredelig Jul

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en](Share your Christmas post below) Yet again we were given a white Christmas, its the last piece on my kind of Christmas-puzzle. I love waking up to find this view out our living room window, its calming and it looks so peaceful. A perfect start for the Christmas Eve. When I step outside to get more wood I take a moment to breath in the silence, only sound from wing flaps from small birds gathering breakfast can be heard, almost unrealistic beautiful.

Later the family gathered to eat rib of lamb, both smoked and dried this year. A heavenly meal with good company before Santa rang the doorbell and the kids got a present each – a big moment for the little ones. Later we opened one by one gift while drinking coffee, eating cakes and cookies, kids started to play with some toys – a beautiful evening. Around half past eleven we headed home. Our youngest one had already fallen asleep, a long day with a lot of impressions for her. 🙂

Today we enjoyed the snow and went sledding at a field near us, it felt real good to use our bodies a bit after all the Christmas food, especially since we were going to visit my parents later to eat more. 🙂

The view from my parents house, I never get tired of it.

I hope you and yours had a pleasant Christmas as well! Did you write a post of your Christmas days and want to share it? You can do it under here if you like:[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no](Del din julepost nedenfor) Nok en gang fikk vi en hvit Jul, det er siste biten i mitt favoritt jule-puslespill. Det er herlig å våkne opp, gå ned i stuen og bli møtt av denne utsikten, den er beroligende, det ser så fredfult ut der ute. Når jeg går utenfor for å hente mere ved tar jeg meg noen minutter for å nyte stillheten, bare vingeslag fra småfugler kan høres, fugler som fyker rundt og samler mat. Det er nesten unaturlig vakkert.

Senere samlet familien seg til pinnekjøtt, både røykt og saltet, et himmelsk måltid i godt selskap. Etter god mat, drikke og dessert kom nissen på besøk med gaver til barna – en herlig tradisjonstro julaften. 🙂 Etter litt begynte vi å åpne pakker mens vi koste oss med brus, kaffe, kaker og kjeks utover kvelden. Barna lekte med leker, spilte litt spill og koste seg. Rundt halv tolk tok vi turen hjemover, minstemann hadde sovnet for en stund siden, hun har hatt en lang dag med mange inntrykk.

I dag 2. Juledag koste vi oss i snøen for å bevege kroppene våre litt, det ble mye god mat på 1. Juledag også, og så skulle vi til foreldre mine senere for å spise enda mere. Vi akte i Monsaren, Monsemarken på Tertnes – en viktig flekk av natur vi kjemper for å beholde. Det var koselig å se folk stå på skjøyter på Tertnestjønn, noen hadde gjort en god jobb og måket baner til dem.

Utsikten fra Løvåsbakken i dag, jeg blir aldri lei denne utsikten. Nok et kjempekoselig familiebesøk og masse god mat.

Jeg håper du og dine også har hatt en fin Jul! Om du har skrevet en bloggpost om opplevelsene dine og har lyst til å dele den må du gjerne legge til under her:


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. FishHawk sier:

    Snow can look so beautiful when it is falling on someone else. Of course, when I was young buck, I felt differently.

  2. marit sier:

    Veldig fine bilder.Flott at dere nyter det fine vinterværet og snøen.Koselig å ha der på besøk.Jeg synes det er kjekt å ha hele familien samlet rundt meg klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.