Animasjon: En uventet venn

Jeg er så glad jeg ser barne TV med ungene, jeg henger ikke med lenger på filmer og musikk og i dag fikk jeg oppleve en herlig animasjonsfilm: En uventet venn. Jeg fant ut at den er gammel, jeg er vel siste mann på jorden som har sett den. 🙂

Her er traileren:

LOST AND FOUND Original Trailer from STUDIO AKA on Vimeo.

Lenker:

Adapted and Directed by STUDIO AKA’s PHILIP HUNT
Studio AKA

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.