Animation: Lost and found|Animasjon: En uventet venn

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Watching children TV is wonderful, today I picked up an animation movie by Philip Hunt that I’ve never seen. It was awesome. I’m way behind movies and music these days and I love animation, I’m glad I watch children TV with the kids. I found out that this is an old one, I might be the last man on earth who hadn’t watched it.

Here is the trailer:

LOST AND FOUND Original Trailer from STUDIO AKA on Vimeo.

Links:

Adapted and Directed by STUDIO AKA’s PHILIP HUNT
Studio AKA[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg er så glad jeg ser barne TV med ungene, jeg henger ikke med lenger på filmer og musikk og i dag fikk jeg oppleve en herlig animasjonsfilm: En uventet venn. Jeg fant ut at den er gammel, jeg er vel siste mann på jorden som har sett den. 🙂

Her er traileren:

LOST AND FOUND Original Trailer from STUDIO AKA on Vimeo.

Lenker:

Adapted and Directed by STUDIO AKA’s PHILIP HUNT
Studio AKA[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.