Animation: Lost and found|Animasjon: En uventet venn

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Watching children TV is wonderful, today I picked up an animation movie by Philip Hunt that I’ve never seen. It was awesome. I’m way behind movies and music these days and I love animation, I’m glad I watch children TV with the kids. I found out that this is an old one, I might be the last man on earth who hadn’t watched it.

Here is the trailer:

LOST AND FOUND Original Trailer from STUDIO AKA on Vimeo.

Links:

Adapted and Directed by STUDIO AKA’s PHILIP HUNT
Studio AKA[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg er så glad jeg ser barne TV med ungene, jeg henger ikke med lenger på filmer og musikk og i dag fikk jeg oppleve en herlig animasjonsfilm: En uventet venn. Jeg fant ut at den er gammel, jeg er vel siste mann på jorden som har sett den. 🙂

Her er traileren:

LOST AND FOUND Original Trailer from STUDIO AKA on Vimeo.

Lenker:

Adapted and Directed by STUDIO AKA’s PHILIP HUNT
Studio AKA[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.