Happy New Year!|Godt Nytt År!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Happy New Year everyone! I hope everyone is ok after the celebration and that health, neighbor relations and the house is all good! How did you celebrate?

We relaxed home last night, our little one weren’t quite in shape to do much, but we did go New Year’s buck (nyttårsbukk) with her, this is an old tradition where the kids dress up as what they like and go around singing carols to people. The ones who open treat the kids with candy in return.

We weren’t out very long though, it rained and the wind were strong. To the left is our basket of candy to give when the kids rang our door bell – we didn’t get as many as usual, probably because of the weather. 🙂 They had for-casted a light storm last night but the wind didn’t get very strong here. We saw a few firework rockets go horizontal a few times but then the wind settled around midnight.

It was perfectly ok to wake up 06:30 today, our princess woke me but since we had a relaxing evening and no alcohol last night I was good to go. We did a two hour walk and went to feed the ducks, they were starving today. So starved that they jumped us and tried to bite our fingers.

View on the way

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Godt Nytt År alle sammen! Håper alle kom fra nyttårsfeiringen med helsen, naboforhold og hus i behold!

Vi tok det rolig hjemme i går, minstemann var ikke helt i form, vi gikk litt nyttårsbukk med henne og slappet av med god mat. Det passet egentlig ganske bra for ute var det både surt, vått og kaldt.

Vi fikk ikke besøk av så mange nyttårsbukker i år, været la kanskje en liten demper? Vi har mange julegodter igjen. De hadde meldt stiv kuling men jeg tror ikke det slo helt til, noen av rakettene fra nabolaget endret litt retning men så løyet vinden.

I år har jeg ingen forsetter, jeg prøver heller å gjøre det på gamlemåten – prøve å bli et bedre menneske jevnt gjennom hele året. 🙂

Det var godt å stå opp i dag, helt uthvilt og uten hodepine. Jeg ble vekket av prinsessen vår kl 06:30, så her i huset trenger vi ikke å bruke iPhonen til vekkerklokke. Leste i VG i dag at flere har hatt problemer med den. Android på den andre siden har et annet problem, hvem som helst kan få SMS’ene du sender! Vi har gått lang tur i dag og matet ender. De var ihjelsultne og hoppet etter fingrene våre.

Utsikt på turen


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Karoline sier:

    sv: Godt nyttår ja! Hjertelig takk, og enig at det er trist at snøen er forsvunnet! Men håper på mer snø ja, trist visst det skulle slutte så brått!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.