Besøkte Sandviken motorklubb i helgen

Mens de andre var på speidertur tok minsten og jeg en tur til Sandviken Motorklubb i helgen, selv om det blåste kraftig ble det en fin tur. Minsten likte veldig godt de gamle motorene, lyden og lukten. Ekstra morsomt var det da de kjørte opp turtallet på en av dem så den begynte å danse bortover kaien. Til slutt måtte de til med truck for å sette den på plass igjen. 🙂 Jeg filmet litt av dem her:

De hadde Sabb, Sleipner og Marna ute. Her er noen bilder jeg tok:

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.