Magic in ceramic|Magi i keramikk

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

Its not often I blog about interior, but when I see beautiful work as this I feel the urge to share it. My better half bought this from a collegue of her who works with ceramic among other things at her home workshop. Isn’t it awesome?

When unlit it looks like an ordinary though beautiful white candle holder, but when you light a candle in it a pattern reveals itself.

Check out the images below, though its times like this I wish I had a ministudio to capture these things.

You can see more of her work at Mijo Design, her photos are better than mine. 🙂 Its in Norwegian though, but its easy to navigate there. My better half collects candle holders, shes bought a lot of nice ones but these are definitely my new favorites. Even the tree here is drawn her, I envy people who can draw trees like that.

Thanks for creating beautiful things like this Marit. That these pictures aren’t four different things are magic. 🙂
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Det er ikke ofte at jeg blogger om interiør og slikt, men når jeg får se slike som dette så føler jeg trang til å dele hva jeg ser. Min bedre halvdel kjøpte disse av en kollega som jobber med keramikk blant annet. Hun lager utrolig mye fint, i sitt hjemmeverksted! Er de ikke utrolig stilig?

Når de ikke er tent så er de helt hvite utenpå men når du tenner er telys i det så skinner mønsteret gjennom keramikken. På innsiden kan du tydelig se de flotte figurene.

Til venstre her kan du tydelig se øyestikkeren og treet, det er nå jeg skulle ønske at jeg hadde tid til å lage et lite ministudio for å ta litt bedre bilder.

Jeg anbefaler på det varmeste å ta en titt på det andre flotte hun lager, på Mijo Design har hun smykker, vaser, beger, lampeskjermer og telysholdere. Og så er bildene hennes bedre enn mine. 🙂 Samboer samler på telysholdere og har mange fine men disse er nå mine favoritter.

Takk for at du lager nydelige ting som dette Marit. Det at disse bildene ikke er fire forskjellige ting, er ren magi. Utrolig genialt. 🙂

Lenker:
Mijo Design[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. Fjordlykke sier:

  Beautiful work of art!

 2. marit sier:

  De var helt nydelige:)

 3. FishHawk sier:

  “Øblog” has been included in this weeks A Sunday Drive. I hope this helps to attract even more new visitors here.

  http://asthecrackerheadcrumbles.blogspot.com/2011/05/sunday-drive_29.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.