Visiting Sandviken Engine Club|Besøkte Sandviken motorklubb i helgen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]While the others were on a scout-trip my little one and I visited an engine club this weekend, she loved watching the old engines. Most fun were when they fired up one of them and it started to dance on the floor, they had to move it back with a truck. We both love the sound and smell, I took a clip of the old boat engines:

They had Sabb, Sleipner and Marna engines out. Heres a few shots I took:


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Mens de andre var på speidertur tok minsten og jeg en tur til Sandviken Motorklubb i helgen, selv om det blåste kraftig ble det en fin tur. Minsten likte veldig godt de gamle motorene, lyden og lukten. Ekstra morsomt var det da de kjørte opp turtallet på en av dem så den begynte å danse bortover kaien. Til slutt måtte de til med truck for å sette den på plass igjen. 🙂 Jeg filmet litt av dem her:

De hadde Sabb, Sleipner og Marna ute. Her er noen bilder jeg tok:


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.