Flyselskaper som skipper rad 13

Jeg har ikke tenkt særlig over det men en gang fikk jeg sete på rad 13 på en Norwegian flight. Artig at de har gått bort fra konseptet med å hoppe over den tenkte jeg den gang men nå leste jeg en artikkel på expressen.se. Har du reagert på dette? Når jeg tenker meg om må det være flere enn dette, kan du hjelpe meg med å fylle ut listen?

Her er Expressens liste, flyselskaper som skipper rad 13:

Air France
Austrian
Continental
Emirates
Lufthansa
KLM
Ryanair
SAS
Singapore Airlines
SWISS
Thai Airways International
Turkish Airlines
Virgin Atlantic
Widerøe

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.