The future of space travel|Fremtidens romfart

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Have you wondered like me what will happen to space travel now that the Shuttle-program is gone? Yesterday SpaceX released an animation video of their latest work, the reusable Dragon Spacecraft. An awesome way of lowering costs sending people and cargo into space. The video wasn’t embedable, click the image below to watch it.

If you check out their launch manifest you can see that these guys means business! I’m excited to follow this development – we need it![/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Har du også lurt på hvordan det skal gå med utviklingen av romfart nå som romferge-programmet er stengt ned og interessen for enorme investeringer er så og si borte? SpaceX sin Dragon fikk meg til å få håp igjen, de har utviklet et ufattelig konsept for gjenbruk av moduler og de er godt i gang! Klikk på bilde under for å se animasjon av konseptet deres.

Om du kikker på deres launch manifest så ser man raskt at disse folkene vil endre fremtiden.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.