Airline companies skipping row 13|Flyselskaper som skipper rad 13

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I noticed suddenly a day that I was booked on row 13, on a flight with Norwegian – I haven’t thought much about it before but I’ve noticed that some airlines skip the row. Have you noticed?

An article on expressen.se lists a few of them but there must be more, can you help me find them?

Here is Expressen’s list, airline compenies that skip row 13:

Air France
Austrian
Continental
Emirates
Lufthansa
KLM
Ryanair
SAS
Singapore Airlines
SWISS
Thai Airways International
Turkish Airlines
Virgin Atlantic
Widerøe

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg har ikke tenkt særlig over det men en gang fikk jeg sete på rad 13 på en Norwegian flight. Artig at de har gått bort fra konseptet med å hoppe over den tenkte jeg den gang men nå leste jeg en artikkel på expressen.se. Har du reagert på dette? Når jeg tenker meg om må det være flere enn dette, kan du hjelpe meg med å fylle ut listen?

Her er Expressens liste, flyselskaper som skipper rad 13:

Air France
Austrian
Continental
Emirates
Lufthansa
KLM
Ryanair
SAS
Singapore Airlines
SWISS
Thai Airways International
Turkish Airlines
Virgin Atlantic
Widerøe
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.