Ukens gode gjerning

Denne er fra 4chan (/v/) – ja man kan fine fine ting der også. 🙂

En kar jobbet på Gamestop rundt juletider og la merke til en gutt som kom innom hver bidige dag i helgene og juleferien for å spille Super Smash Bros Brawl på Wii-kiosken. Karen kjente til familien hans, de var veldig fattig. Faren til gutten jobbet med minimumslønn ved et sagbruk 7 dager i uken. Ingen satte ham av ved butikken og han bodde 5 kilometer unna, så han må ha gått alene hver vei. Hver gang latet han som han var der for å kikke seg rundt i butikken, men han endte alltid opp ved Wii-kiosken. Han spilte aldri når det var for mange folk i butikken, han ønsket sikkert ikke å være til bry.

Karen lurte på om han skulle ringe foreldrene til gutten og fortelle om dette, men han ville ikke lage bråk for gutten. 23. desember, han kommer inn i butikken på slaget. Like før han skal gå igjen griper karen tak i ham før han forsvinner ut døren. “Beklager, beklager! Jeg skal ikke komme hit mer” sa gutten. Karen sa ikke et ord, han bare gav gutten en pose og sendte ham ut. I posen var en Nintendo Wii, spillet Brawl som karen kjøpte for julebonusen sin, og en lapp hvor det sto “Om du får det samme fra folkene dine på Julaften så bare ta med deg dette hit igjen og du får pengene igjen. God Jul”.

Herlig historie?

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. Utrolig flott historie! Poster denne på Facebook, jeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.