Good deed of the week|Ukens gode gjerning

[lang_en]This one is from 4chan (/v/) – yeah you can find nice stuff there as well. 🙂

A guy was working at Gamestop around Christmas and he noticed a kid who came in very single day during the weekends and during Christmas break to play Super Smash Bros Brawl at the Wii kiosk. Hew knew his family, they’re extremely poor. His father worked for minimum wage at a saw mill seven days a week. No one ever dropped him off and he lived three miles away from the store, so he had to walk the distance every day in the cold. He’d usually try to pretend that he was there to browse around, but he always wound up back at the Wii kiosk. He’d never play it when there were too many people around, presumably because he didn’t want to hog it.

He thought about calling up his parents and asking them about it, but he didn’t want to rat the kid out. December 23rd, he comes in right on time. Right before he leaves for the night he grabbed him by the shoulder before he makes it to the door. “Sorry, sorry! I won’t come in anymore”. He didn’t say a thing, just hand the boy a plastic bag and send him out. Inside the bag is a Nintendo Wii, a copy of Brawl that he purchased with his Christmas-bonus, and a note reading “If you get the same thing from your folks on Christmas, just bring it back and I’ll give you a refund. Merry Christmas.

Beautiful story?[/lang_en][lang_nb-no]Denne er fra 4chan (/v/) – ja man kan fine fine ting der også. 🙂

En kar jobbet på Gamestop rundt juletider og la merke til en gutt som kom innom hver bidige dag i helgene og juleferien for å spille Super Smash Bros Brawl på Wii-kiosken. Karen kjente til familien hans, de var veldig fattig. Faren til gutten jobbet med minimumslønn ved et sagbruk 7 dager i uken. Ingen satte ham av ved butikken og han bodde 5 kilometer unna, så han må ha gått alene hver vei. Hver gang latet han som han var der for å kikke seg rundt i butikken, men han endte alltid opp ved Wii-kiosken. Han spilte aldri når det var for mange folk i butikken, han ønsket sikkert ikke å være til bry.

Karen lurte på om han skulle ringe foreldrene til gutten og fortelle om dette, men han ville ikke lage bråk for gutten. 23. desember, han kommer inn i butikken på slaget. Like før han skal gå igjen griper karen tak i ham før han forsvinner ut døren. “Beklager, beklager! Jeg skal ikke komme hit mer” sa gutten. Karen sa ikke et ord, han bare gav gutten en pose og sendte ham ut. I posen var en Nintendo Wii, spillet Brawl som karen kjøpte for julebonusen sin, og en lapp hvor det sto “Om du får det samme fra folkene dine på Julaften så bare ta med deg dette hit igjen og du får pengene igjen. God Jul”.

Herlig historie?[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Utrolig flott historie! Poster denne på Facebook, jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.