DNBs new 17 million logo|DNBs nye million-logo

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]As you know I love news on how much companies use on creating logo. Today DNB (The Norwegian Bank) is launching its new logo, 17 million NOK ($3 million) for this one:

And it will cost 200 million NOK ($36 million) to implement it. Awesome? I wish I was a logo-designer. Is it the Decorum Expanded font?

As always I compare new logos with all, and the first thing that comes to mind is these ones:

antec logo

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Som dere vet så liker jeg å kommentere nye logoer. I dag lanserte DNB sin nye logo til 17 millioner kroner. Den er jo fin da:

Det vil koste 200 millioner kroner å implementere den, det er jo litt mye men alt koster i bank-bransjen. Men er dette Decorum Expanded font’en? Jeg synes de kanskje har betalt mye for en standard font med en liten modifikasjon på N’en. 🙂

Som alltid sammenligner jeg med andre logoer, de første jeg kom på var disse:

antec logo

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.