Tur til Kemer i Tyrkia – Viking Apart

Dacapo strand kemerI år bestemte vi oss for å prøve Viking Apart, Kemer i Tyrkia, en liten by like sør for Antalya. Hotellet Viking Apart lå 1km fra stranden men det gikk gratisbusser dit ganske jevnlig. Det første vi merket oss der var at de ansatte var veldig hyggelig og det gikk ikke mange minuttene før minsten fant sin favoritt. Ding Ding Mehmet. 🙂

Tyrkia har endret seg litt fra forrige gang jeg besøkte landet, i dag får butikk-eiere bøter om de plager turistene, så nå går det an å gå i gatene uten noe særlig ubehag.

Ukene gikk med på å bare slappe av, i basseng, på stranden og en liten jeep safari. Vi tok også turen til de ukentlige markedene for å kikke, fruktmarkedet var utrolig spennende, med bønnerop fra moskeene fikk man en eksotisk feeling når man gikk blant bodene hvor de hadde alt av krydder, frukt og grønnsaker.

Barna koste seg i et velholdt basseng, her forbereder de til tyrkisk aften.

Matmarkedet
matmarkedet

Gamle ruiner nær Ovacık Köyü fra det Bysantiske riket
ruiner Ovacık Köyü

Tyrkisk aften
magedans

tyrkisk aften

Litt flere bilder 🙂

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. Marit says:

    Så fine bilder,fikk lyst å dra til Tyrkia igjen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.