Visiting Kemer in Turkey – Viking Apart|Tur til Kemer i Tyrkia – Viking Apart

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Dacapo strand kemerThis year we decided to try Viking Apart, Kemer in Turkey, a small town south of Antalya. The hotel Viking Apart was located a kilometer from the beach but there were free buses there. The staff there were very nice, our little one had a blast with them, especially “Ding Ding Mehmet”. 🙂

Turkey has changed a lot since I visited last time, today the shop owners are fined by the police if they bother the tourists too much, so its much more pleasant to walk the streets now.

The weeks were spent on relaxing, in the pool, on the beach, some spa and a short jeep safari with Mustafa. A great guy which I recommend. We also visited the markets, the food market was incredible, and walking around under the tents while hearing prayers from the Mosks created an exotic atmosphere.

The children relaxed in a well maintained swimming pool

The food market
matmarkedet

Old ruins near Ovacık Köyü from the Byzantium Empire
ruiner Ovacık Köyü

Turkish evening
magedans

tyrkisk aften

Other photos I took 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Dacapo strand kemerI år bestemte vi oss for å prøve Viking Apart, Kemer i Tyrkia, en liten by like sør for Antalya. Hotellet Viking Apart lå 1km fra stranden men det gikk gratisbusser dit ganske jevnlig. Det første vi merket oss der var at de ansatte var veldig hyggelig og det gikk ikke mange minuttene før minsten fant sin favoritt. Ding Ding Mehmet. 🙂

Tyrkia har endret seg litt fra forrige gang jeg besøkte landet, i dag får butikk-eiere bøter om de plager turistene, så nå går det an å gå i gatene uten noe særlig ubehag.

Ukene gikk med på å bare slappe av, i basseng, på stranden og en liten jeep safari. Vi tok også turen til de ukentlige markedene for å kikke, fruktmarkedet var utrolig spennende, med bønnerop fra moskeene fikk man en eksotisk feeling når man gikk blant bodene hvor de hadde alt av krydder, frukt og grønnsaker.

Barna koste seg i et velholdt basseng, her forbereder de til tyrkisk aften.

Matmarkedet
matmarkedet

Gamle ruiner nær Ovacık Köyü fra det Bysantiske riket
ruiner Ovacık Köyü

Tyrkisk aften
magedans

tyrkisk aften

Litt flere bilder 🙂

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Marit sier:

    Så fine bilder,fikk lyst å dra til Tyrkia igjen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.