Kverneviken Kvernevika august 2012

Skywatch Friday – Kvernevika in August|Skywatch Fredag – Kverneviken i august

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Kverneviken Kvernevika august 2012

Kverneviken in Åsane last week end, my contribution to Skywatch Friday and Petunias Heavenly #97. :)[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Kverneviken Kvernevika august 2012

Kverneviken i Åsane forrige helg, mitt bidrag til Skywatch Friday og Petunias Himmelsk #97. 🙂
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

5 kommentarer til “Skywatch Friday – Kvernevika in August|Skywatch Fredag – Kverneviken i august”

 1. Maria avatar
  Maria

  Fin himmelsk bild!
  Trevlig helg!

 2. Ingeborg avatar
  Ingeborg

  Vakkert, stemningsfullt bilde:) Liker fargene og komposisjonen.

  Fin helg til deg.

 3. ladyfi avatar

  What charming houses!

 4. Melusine avatar

  Spennende bilde!

 5. Joy avatar

  flott sted!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.