Endelig vår i Bergen

festningskaien tivoliEndelig er det vår igjen, temperaturen kommer seg men den spretter jo opp og ned som en jojo. I går var det 27 grader mens i morgen er det meldt 8 igjen. Jaja, så lenge vi har vær så får vi vel være fornøyd. Solen er inne i en spennende syklus, ekstermvær og uvante fenomener kommer oftere og oftere.

Som du sikkert har merket så poster jeg ikke så ofte lenger, tiden flyr fra meg – jeg føler vi nettopp feiret jul! Mye har skjedd i det siste, ungdommen i huset har konfirmert seg, 5-åringen vår har plutselig begynt å lese og skrive litt, 17. mai ble feiret, speideraktiviteter og turn om hverandre. Jeg kan ikke tro at minstemannen vår skal begynne på skolen til høsten, det er jo ikke lenge siden vi trillet rundt på henne i barnevogn.

lesingDet meste av tiden går med til ungene, holde dem aktive og passe på at de har det bra, det er en herlig periode av livet – for jeg får mange unnskyldninger til å leke og være med. En koselig kveldsrutine vi har for tiden er at jeg skriver mens minstemann leser og skriver inn sinn svar, det elsker hun. Deretter er det lesing på sengekanten, av og til leser hun for oss. Jeg merker jeg må passe litt på og ikke bruke datamaskinen hele tiden, vi passer også på å øve med håndskrift så hun ikke går helt i sjokk når hun begynner på skolen. Håpet mitt er at hun vil dra litt nytte av dette når hun begynner på skolen, målet mitt er ikke at hun skal kunne lese og skrive perfekt men at hun har en god basis å starte med.

festningskaien

may 17th

flowers

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.