Påske i Eksingedalen

Vi har hatt en super påske i Eksingedalen, med obligatorisk skitur med svoger – utsikten der oppe er helt fantastisk. Er kjempeglad for at han tar meg med. Det var kjipt å ikke ha mobilen min til å ta bilder med, den får jeg ikke liv i, men jeg tok med meg den gamle N82’en, den tar greie bilder. 🙂 Carl Zeiss-optikk er tidløs. Utfordringen er at jeg ikke kan poste Instagram fra den! (Krise)

Jeg er i litt dårlig form og da er det ekstra stort å kunne stå der på toppen og se utover og tenke “det er mulig”.

Fjelltur

Eksingedalen

Eksingedalen

Fjellturer

Vinter

Skiing

Winter

Eksingedalen

Vinter

Winter

Winter

snøveien

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. Waaaaw, So freezing adventure, How i can stay in minus degree like it Whereas my circumstance is warm, The view seem clear.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.