Spring again in Bergen|Endelig vår i Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Finally spring again! Everything is turning green and the flowers gives us amazing firework. It rains a lot though, but that is how it is in Bergen. Heres a few photos I’ve taken:

nygårdsparken

nygådsparken

blomstring

flowering

blomster

flowers

Hagearbeid
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig vår igjen! Naturen gir oss det nydeligste fyrverkeri av farger, duften av blomster og nyklippet gress, festlig kvitring fra fuglene på morgenkvisten. Det regner mye for tiden så når solen dukker opp er det bare å komme seg ut. Her er noen bilder jeg har tatt de siste dagene.

nygårdsparken

nygådsparken

blomstring

flowering

blomster

flowers

Hagearbeid[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.