Eksingedal

Easter in Eksingedalen|Påske i Eksingedalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We’ve had a great easter in Eksingedalen, long skitour and lovely weather. The obligatory skitrip with my brother in-law is always amazing, the views are breathtaking. I don’t have my iphone anymore to take pictures with so I brought the old N82.

I’m not in very good shape this days, so its extra giving to be able to still reach the top – showing its possible no matter how weared out your body is. 🙂

The area has hundreds of different courses you can choose, along a small workers road or mountain sides – my brother in law likes the ones that has a certain climbing of course.

Winter

Vinter

Eksingedalen

Winter

Påske

Winter

Winter

Vinter

Vinter

Fjelltur

Fjelltur

snøveien
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi har hatt en super påske i Eksingedalen, med obligatorisk skitur med svoger – utsikten der oppe er helt fantastisk. Er kjempeglad for at han tar meg med. Det var kjipt å ikke ha mobilen min til å ta bilder med, den får jeg ikke liv i, men jeg tok med meg den gamle N82’en, den tar greie bilder. 🙂 Carl Zeiss-optikk er tidløs. Utfordringen er at jeg ikke kan poste Instagram fra den! (Krise)

Jeg er i litt dårlig form og da er det ekstra stort å kunne stå der på toppen og se utover og tenke “det er mulig”.

Fjelltur

Eksingedalen

Eksingedalen

Fjellturer

Vinter

Skiing

Winter

Eksingedalen

Vinter

Winter

Winter

snøveien
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Easter in Eksingedalen|Påske i Eksingedalen”

  1. Bromo Java Travel avatar

    Waaaaw, So freezing adventure, How i can stay in minus degree like it Whereas my circumstance is warm, The view seem clear.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.