Easter in Eksingedalen|Påske i Eksingedalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We’ve had a great easter in Eksingedalen, long skitour and lovely weather. The obligatory skitrip with my brother in-law is always amazing, the views are breathtaking. I don’t have my iphone anymore to take pictures with so I brought the old N82.

I’m not in very good shape this days, so its extra giving to be able to still reach the top – showing its possible no matter how weared out your body is. 🙂

The area has hundreds of different courses you can choose, along a small workers road or mountain sides – my brother in law likes the ones that has a certain climbing of course.

Winter

Vinter

Eksingedalen

Winter

Påske

Winter

Winter

Vinter

Vinter

Fjelltur

Fjelltur

snøveien
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi har hatt en super påske i Eksingedalen, med obligatorisk skitur med svoger – utsikten der oppe er helt fantastisk. Er kjempeglad for at han tar meg med. Det var kjipt å ikke ha mobilen min til å ta bilder med, den får jeg ikke liv i, men jeg tok med meg den gamle N82’en, den tar greie bilder. 🙂 Carl Zeiss-optikk er tidløs. Utfordringen er at jeg ikke kan poste Instagram fra den! (Krise)

Jeg er i litt dårlig form og da er det ekstra stort å kunne stå der på toppen og se utover og tenke “det er mulig”.

Fjelltur

Eksingedalen

Eksingedalen

Fjellturer

Vinter

Skiing

Winter

Eksingedalen

Vinter

Winter

Winter

snøveien
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Waaaaw, So freezing adventure, How i can stay in minus degree like it Whereas my circumstance is warm, The view seem clear.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.