Legoland-besøk


Å besøke Legoland er alltid magisk. I år var vi der i to dager for å få med oss mer. Minsten tok sertifikatet, genialt konsept. Den andre dagen var det ganske mye folk der, de måtte til og med stenge dørene rundt 12. Vi var glad vi var der tidlig. Det fine var at det regnet litt, da løp de fleste under tak, mens vi bergensere hoppet rundt i dammene og kom raskt til på severdighetene. Her er noen av bildene vi tok:

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.